Gjestebok

Takk for at du besøker hjemmesiden Vår. Skriv en hilsen i gjesteboken ved å klikke på den blå knappen. Du kan også sette inn et bilde ved hilsenen.

E-post 31. mar, 2012

John Skogmo, Nestleder i KSK.

Hei Hei. Veldig hyggelig å høre at du er interisert i det vi holder på her i midt-norge. Artig å se at det er folk utenom klubben som er interisert=) Interesant at du vil sette opp skotthyllbane i Telemark. Blir det først en, kan det bli flere =) omvisning i hallen er jeg usikker på. Men om du hører med din kjære slektning, kan han sikkert ha deg med på en omvisning .

E-post 23. mar, 2012

Bård Kjetil Venhaug

Hei! Jevnlig er jeg innom denne flotte hjemmesida. Hvorfor? Jo, fordi jeg på sikt ønsker å være den første som bygger en enkel skotthyllbane i Telemark. Skal til kjær slekt i Stubbvegen på Rye nå i påska. Mannen der i huset er forresten en iherdig utøver av denne flotte sporten. Store gratulasjoner sendes dere for en fantastisk ny hall! Kanskje det er muligheter for en liten omvisning med prøvespill?

E-post 20. nov, 2011

OLE

Takk for sist, og takk for hyggelig samvær til dere begge, Beate og Torbjørn. Vi nærmer oss SKOTTHYLLHALL og aktiv kasting, men vi er jo ganske bra på det sosiale her på KLEFSTADHAUGEN(?), og etterhvert blir vi bedre på poeng også!

E-post 20. nov, 2011

Torbjørn

Hei.
Tusen takk til styret i KSK for en kjempefin
årsfest.Kjempegod mat og stemning,flott at så mange møtte opp,må være tidenes oppmøte med hele 28 stk.
Mvh.Beate og Torbjørn

E-post 13. mar, 2011

Jens

Takk for kjapp raport fra forbundstinget. Fint å se at ikke alle nettsidene om skotthyll ligger i dvale:-).

E-post 2. sep, 2010

Jardar

Dere besto NM-debuten med glans. Kjempefint gjennomført.

E-post 22. aug, 2010

Toril

Hei alle dere i Klefstadhaugen skotthyllklubb. Vil takke dere for et supert NM-arrangement som var utrolig godt gjennomført. En veldig hyggelig opplevelse:)
Hilsen Toril, tor-tur sk.

E-post 3. jun, 2010

Forbundsleder

Gratulerer med flott hjemmeside,et eksempel til etterfølgelse for andre!
Lykke til med fortsettelsen!

Nyeste kommentarer

08.10 | 17:12

Gratulerer med 3. plassen i veteren 3

Del denne siden